HomeOver ons

Passie voor het vak en oog voor detail

Over ons

Bouwonderneming Sipers uit Dilsen-Stokkem is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een bouw- en renovatiebedrijf met kennis van zaken.

Vader Leon Sipers richtte het bedrijf op in 1974. Door de jarenlange samenwerking met vakmensen uit verschillende bouwdisciplines bouwde hij een uitgebreide vakkennis op. Van algemene verbouwingswerken tot meer specifieke renovaties, gevelwerken, en vloer- en tegelwerken. In 1992 begon Leon’s zoon Johan als leerjongen en groeide uit tot zelfstandig helper. In 2000 nam Johan het bouwbedrijf over van zijn vader. In de loop der jaren heeft Johan Sipers zijn kennisniveau steeds trachten te vergroten en volgde hij verscheidene ondernemersopleidingen.

Als meewerkend zaakvoerder zorgt Johan Sipers, samen met een vast team van degelijk opgeleide werknemers, voor een perfecte uitvoering van de werken. Het dienstenaanbod is verder uitgebreid met enkele gespecialiseerde technieken, waaronder aerogommen; een revolutionaire reinigingsmethode, vriendelijk voor materiaal, ondergrond en milieu.

Bouwonderneming Sipers Johan staat voor diversiteit in alle opzichten; werkzaamheden van klein tot groot, hetzij binnen of buiten, gaande van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen tot beschermde gebouwen en monumenten, kent geen geheimen voor deze onderneming.

Bouwonderneming Johan Sipers omschrijft zichzelf en zijn team graag als een ploeg van hard werkende vakmensen; allen met een passie voor het vak en oog voor detail.